Langsung ke konten utama

Kaip pamatyti Auryla

Žmogaus Aura yra kažkas, kad mes negalime matyti plika akimi. Energijos surinkimo apibūdina apskritai apie psichikos būklę emocinės, sveikatos ir pobūdžio priklauso kažkas. Taigi kyla klausimas, ar mes galime pamatyti Aura?

Jei mes tiesiog paprastas žmogus kaip ir bet kuris kitas, tikrai pamatyti Aura yra sunkus dalykas. Tačiau yra keletas žmonių šioje žemėje, kurie aprūpinta ypatingą gebėjimą pamatyti Auryla su plika akimi. Jos plėtros, Aura, gali būti aptikta naudojant specialų fotoaparatą arba fotografuotas, ty kamera Kirlian.

Traukiniu kaip pamatyti Auryla nuosekliai, pasirodė, kad pamatyti su plika akimi Aura nėra neįmanoma. Svarbiausia yra Focus, savitvarda ir nuoseklumas. Prieš įvesdami etape galės pamatyti Aura, tai gerai, kad jums skaityti ir pajusti, kaip jis naudojamas būti treneris Aura. Atsižvelgiant į tai, kad straipsnis, kaip pamatyti šį Aura yra šio puslapio tęsinys.

Šis straipsnis yra iš: Cara Melihat Aura

Kas yra Aura?

Prieš išvykdami į bet kokią tolesnę praktiką, kaip pamatyti Auryla, jūs turėtumėte žinoti, pirma, ką tai Aura. Į kalbą, Aura yra energetikos srityje arba nematomas spinduliavimas ir supa visus gyvenimo dalykus. Taigi, ne tik gyvas būtybes, kurios Aura arba energija, negyvas objektų, tokių kaip kėdės, stalai, nors akmuo turi energijos. Terminas kilęs iš Graikijos Aura, o tai reiškia, "chirpy".

Be energetikos srityje, paaiškėja, kad Aura taip pat turi spalvą, ir spalva buvo sukurta iš šviesos. Per metus 1666 pirmasis asmuo, kuris rodo, kad tai yra Sir Isaac Newton.

Kaip pamatyti Auryla

Kai mes žinome, kas yra Aura, pradėkime praktikuojančių kaip pamatyti Auryla. Atminkite, kad sėkmė visiems, kad relaitf, bet ir maksimalų rezultatą, ji mano koncentracija ir nuoseklumas.

Atsipalaidavimo technikų

Poilsis yra dalykas, kad yra absoliučiai būtina ankstyvosiose stadijose. Kuo daugiau jūs atsipalaiduoti, tuo labiau atsipalaidavęs esate lengva pamatyti savo aura sendriri ar kiti. Štai kaip tai daryti:

  • Ištraukite kvėpavimas, ir tada hembuskan lėtai. Kartokite tai, kol seansas bus baigtas.
  • Įsivaizduokite, patirtis ir įdomi vieta, kad daro laimingą.
  • Atlaisvinkite raumenis visame kūne. Nuo piršto iki plaukų galiuko.
  • Neleiskite minčių, išskyrus laimę įrašytas jūsų galvoje.

Atminkite, kad nereikia skubėti daryti atsipalaidavimą!

Per pirmąjį, prireikė daug laiko, kad jūs galėtumėte būti visiškai įrašytas į atsipalaidavimo etapą, tačiau jei esate darbštus praktika, palaipsniui jums bus lengvai patekti į šį etapą. Gal šiek tiek meditacijos muzika padėtų. Atsipalaidavimo Pratimai yra tai, kad jūs ramiai, atsipalaiduoti ir jaustis patogiai tikslas. Iš pradžių iš tiesų tai vyksta ir ramus sąlygas, bet jei jau esate įgudę, jūs galite pereiti į valstybę atsipalaidavęs net triukšmingoje situacijoje.

Žr Aura sau

Po to, kai prisijungsite prie atsipalaiduoti, tada jūs pasiruošę pradėti matyti savo aura.

1. žr pirštų galiukais Aura
Kaip tai galima padaryti, kai jūs išlaikė atsipalaidavimo etapą. Paprasto spalvoto fono sienos bus naudingos. Čia yra žingsniai, kaip pamatyti Auryla savo pirštus:

  • Pridėkite savo rodomo piršto galus į veidą.
  • Tegul klijuoti apie 10-20 sekundės.
  • Sutelkti dėmesį į vaizdą per vidurį tiek pirštų galais (ne susitikimo taškas abiejų pirštų galai).
  • Tada lėtai pašalinti arba išlaikyti abiejų pirštų galai.

Pažvelgsime, kas vyksta! Jūs turėtumėte atrodyti neryškiai baltos linijos, kad prisijungti tarp abiejų pirštų galai. Jei ne sėkmingas, faktorius, nes esate pernelyg atsipalaidavęs ir mažiau jėgos, kad būtų galima. Be pirštų galiukais. Jums atrodo baltos šviesos, kuri supa pirštu, tai vadinama Aura. Kartoti naudotis, kai laisvo laiko. Jei to nereikėtų daryti ilgą laiką jį pamatyti. Stenkitės naudoti paprasto fono, pavyzdžiui, baltos arba šviesiai geltonos spalvos. Redupkan apšvietimo bitų.

2. pamatyti sau Aura su veidrodžiu
Kai esate adept ne praktikuojančių kaip pamatyti Auryla iš abiejų pirštų galai, tada jūs galite pereiti į kitą etapą, kad pamatyti visą Aura savo kūno. Viskas, ko reikia, yra veidrodis ir sienos/paprasto fono.

Norėdami pamatyti savo kūno Aura, nereikėjo matyti jūsų kūną, kaip visuma, tiesiog iš krūtinės į galvą tik. Štai kaip tai daryti:

  • Stovėti vertikaliai su maždaug 50-60 cm prieš veidrodį.
  • Sutelkite dėmesį į savo pečių vaizdą.
  • Išlikti atsipalaidavę ir orientuota į kvėpavimą.

Palaipsniui, jūs pamatysite, kaip Smogas aplinkinių pečių ir savo galvos poilsio. Iš pradžių matysite tik baltos spalvos tik. Jokių problemų, tai gražus priešdėlis. Jei taip, jūs pradėsite matyti spalvas aplink savo kūną. laikyti dėmesį į nuomones, atsipalaiduoti ir sureguliuoti kvėpavimą, kaip įmanoma geriau.

3. kaip žiūrėti Auryla pridėtas
Pratimai kaip pamatyti Auryla kitas taip pat labai naudinga, ty pamatyti pėdsakai rankas Aura, kad prilipęs prie sienos. Šioje sesijoje, jums nereikia nieko, bet įsitikinkite, kad jūs įsisavinome ar bent 2 būdais anksčiau.

  • Pritvirtinkite savo rankas delnais ant sienos yra nustatyta, kad paprastas.
  • Leiskite stovėti apie 10-20 sekundės.
  • Susitelkti ties delno vaizdais.
  • Lėtai atleiskite delną nuo sienos.
  • Kai jūsų Palm jau išleistas, peržiūrėti ant sienos dėmesio.

Pažvelgsime, kas vyksta! Jei jūsų praktika yra sėkminga, jūs pamatysite šviesą kaip rūko atspaudas ant sienos. Jo forma yra tarsi delno, kad paskutinį kartą įklijavote. Lėtai išsklaidytos Aura susisulieja su gamta.

Kaip pamatyti Auryla kitų

Kai jūs praktikuoja būdu ekspertai mato Auryla patys, dabar yra laiko jums į sunkiausias etapas. Norėdami pamatyti kitų žmonių Auryla, bent jau turėtų būti patyrę, kalbant apie pamatyti Auryla patys.

Šiame pratime jums reikia kito asmens, jis gali būti bet kas, draugai, šeima ar kas nors. Tai tikrai asmuo, kurį norite pakviesti į praktiką. Štai kaip tai daryti:

  • Siųsti objektą teisę nugarą į sieną.
  • Pozicija stovi apie 3 metrų prieš savo draugus.
  • Sutelkti savo žvilgsnis į objekto pečių.

Pažvelgsime, kas vyksta! Jūs turėtumėte pamatyti tą patį kaip praktikoje, kaip pamatyti Auryla save į veidrodį. Kartokite šį pratimą taip dažnai, kaip įmanoma, kol esate ekspertas.

Išvada

Pratimai, kaip pamatyti Auryla save ir kitus, turėtų būti naudojamas kaip įdomus veikla. Nereikia skirti laiko, kad būtų galima aiškiai pamatyti Auryla, tiesiog teka. Pirmiau samouczku paaiškino, kad visada yra paprastas fonas, nes tai yra lengviau pamatyti dėl paprasto fone Aura. Stadijose, galite būti improvizuotas, naudojant fono stilių arba spalvinga. Tada galite atnaujinti vėl pažvelgti į tiesioginį aktyvumą už kambarį žmonių.

Laikui bėgant ir savo treniruočių plėtrai, jums greitai pamatyti asmens Aura vienu metu pradės ieškoti Aura spalvas. Svarbiausia yra savitvarda ir dėmesio.

Dėl praktikuojančių kaip pamatyti Auryla priežastis yra todėl, kad jūs per daug reikalauti, arba priversti save greitai pavyks. Atminkite, kad nėra taip, kad Instant! Mėgaukitės treniruotės, mėgautis procesu ir jo plėtra. sėkmės!

Komentar

Postingan populer dari blog ini

OBAT PATAH HATI

Setiap orang pasti punya cerita cintanya masing-masing. Ada yang sedang jatuh cinta, ada pula yang sedang patah hati. Ada yang ceritanya selalu berbunga-bunga, ada pula yang selalu terluka. Sebenarnya itu hal yang biasa dalam cerita cinta. Jika ada pertemuan pastinya juga akan ada perpisahan. Nah, kali ini gw akan bahas mengenai hal-hal yang dapat dilakukan untuk mengobati patah hati , biar ga galau terus..  ( GALAU MODE : OFF ) 1.       PERBANYAK WAKTU DENGAN TEMAN Jika kemarin-kemarin waktu lo cuma buat pacaran, mulai sekarang perbanyaklah waktu bersama teman-teman lo. Ingat, teman itu tempatnya berbagi rasa, suka, duka, susah maupun senang. Berbagilah cerita dengan mereka. Yang terpenting, “tertawalah bersama mereka.” 2.       DENGERIN MUSIK Bijaksanalah dalam memilih lagu, karena jika salah pilih dampaknya akan semakin fatal. Semakin menghancurkan perasaan. Pilihlah musik-musik keras yang liriknya gak ada hubungannya sama

Tips Memilih Theme

Memilih yang gratis WordPress tema dapat membingungkan dan memakan waktu. Direktori tema WordPress.org berisi ribuan tema gratis, Semua mengaku menjadi yang terbaik. Mengidentifikasi tema kualitas sulit cukup; memilih yang sempurna untuk situs Anda lebih rumit. Anda perlu tahu apa penting untuk mencari dalam tema (dan apa yang tidak). Dengan fitur baru selalu di cakrawala, sangat mudah berakhir dengan tempat rumit yang penuh sesak efek paralaks dan puluhan widget, ketika semua yang Anda benar-benar inginkan adalah desain blog sederhana. Untungnya, dengan artikel ini, Anda memiliki solusi! Kami akan menunjukkan kepada Anda apa hal yang paling ketika memilih sebuah tema WordPress gratis, termasuk fungsi untuk mencari dan pertimbangan-pertimbangan tertentu untuk situs Anda. Pada saat kami selesai, Anda akan baik dan benar-benar siap untuk memilih terbaik gratis WordPress theme untuk Anda. Mari kita mulai! Sebelum kita mulai: Mengidentifikasi kebutuhan situs Anda Hak WordPress t

Memilih Tanaman untuk Taman Kolam

Jadi Anda akhirnya selesai konstruksi taman air Anda. Anda akhirnya datang ke menyenangkan bagian dari menciptakan taman air Anda: memetik bunga dan tanaman yang akan membuat Anda air Taman oasis yang indah. Oh ya, Anda juga bisa baca cara menata taman depan rumah untuk masukan tambahan. Tidak hanya Anda harus mempertimbangkan keindahan ketika Anda memilih tanaman Anda, tetapi Anda juga harus ingat bahwa tanaman memberikan nilai yang lain, yang lebih penting untuk hidupmu biologis, Taman. Biologis hidup membantu mempertahankan kolam Anda dengan melakukan apa yang akan mereka lakukan di alam. Pastikan untuk memperhatikan iklim dan daerah Anda. Beberapa tanaman yang hanya tidak dapat bertahan dalam kondisi tertentu, sehingga bijaksana untuk melakukan riset Anda sebelum tangan. Berbicara dengan dealer lokal Anda akan memberi Anda beberapa gagasan tentang apa tanaman Anda bisa dan tidak bisa memiliki di kolam Anda. Tanaman teratai Tidak diragukan lagi, karena kolam Anda berisi